MERIDIĀNA RUDENS 2013 un NAKTS KĀRTAS

 

VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA.

 

SACENSĪBU KALENDĀRS

 

1. kārta                        1. OKTOBRIS            Priekuļi (pretī pagriezienam uz Priekuļu biatlona-slēpošanas bāzi).

2. kārta                        8. OKTOBRIS            Vāļu kalns (marķējums uz Rakšiem 1,5km).

3. kārta                        15. OKTOBRIS          Siļķu mežs, Cēsis (marķējums no Lenču ielas gala).

4. kārta                        22. OKTOBRIS          Priekuļi pie tehnikuma sporta zāles.

 

26. OKTOBRIS                       MERIDIĀNA NAKTS KAUSI 2013

                                                          Lenčupīte, marķējums no Raiskumkroga.

 

 

Dalībnieku grupas: Dalībniekiem tiks piedāvātas četras distances ar atšķirīgiem garumiem un grūtības pakāpēm. (Jauniešiem vēlamais vecums ir no 12 gadiem).

Starts “Meridiāna Rudens 2013”, tiks dots no plkst. 16.00-18.30, dalībnieki, kas startēs krēslas laikā līdz 19.30, tiks vērtēti pie “Meridiāna Rudens 2013”.

Nakts sacensībām Starts ir atvērts apmēram no plkst. 19.30 līdz 20.30 (sākot ar tumsas iestāšanos). Kontrolpunkti tiks apgādāti ar atstarotājiem, lai tumsā tos vieglāk ieraudzītu. Dalībnieks distancē ņem līdzi gaismas nesēju (bateriju, lukturi, halogēna lampu utt). Esiet uzmanīgi un pirms starta pārbaudiet baterijas un lukturus, kurus izmantosiet sacensībās, lai nebūtu nepatīkami pārsteigumi mežā!

Dalībnieki paši ir atbildīgi par savu veselības stāvokli. Distanci, kuru veikt, dalībnieks izvēlas atbilstoši vecumam un sagatavotībai. Lai piedalītos sacensībās, Jums jāiegādājas karte. Sacensībās tiks izmantota EMIT atzīmēšanās sistēma. Emit kartes īre Ls0,50. Īrējot E-KARTI, dalībnieks to pēc sacensībām atdod sacensību organizatoriem

Dalības maksa pieaugušajiem Ls 2,50, pensionāriem 2,00 un jauniešiem Ls 1,00. Veicot distanci, stingri aizliegts šķērsot sējumus, stādījumus un dārzus. Neizraisiet konfliktus ar privātīpašniekiem.

 

Apbalvošana. Apbalvoti tiks katras Rudens un Nakts kārtas uzvarētāji katrā distancē gan vīriešu, gan sieviešu  kategorijās ar piemiņas veltēm. Kopvērtējums netiks vērtēts. Rudens un Nakts kārtas netiek ietvertas Meridiāna 2013 kopvērtējumā.

 

Uz tikšanos Rudens un Nakts kārtās, kā arī Meridiāna Nakts kausos!